vrienden zomaar een dag - Reisverslag uit Nha Trang, Vietnam van Arjen Ouden - WaarBenJij.nu vrienden zomaar een dag - Reisverslag uit Nha Trang, Vietnam van Arjen Ouden - WaarBenJij.nu

vrienden zomaar een dag

Door: Arjen

Blijf op de hoogte en volg Arjen

04 Juli 2005 | Vietnam, Nha Trang

Hallo Allemaal,
Hier weer even een berichtje. Zoals jullie op het plaatje kunnen zien ben ik een stuk op geschoten naar het zuiden. de laatste stop voor dat ik in Saigon kom. Ik heb 2 dagen geleden 50 uur achter elkaar gereist. Erg leuk was het niet maar uiteidnleijk ben ik wel weer op een interessante plek. Ik zou hier (in Nha Trang) eigenlijk vrijwilligers werk gaan doen. Althans dat had ik zelf bedacht en een emailtje gestuurd. Ik had steeds maar niets gehoord en uiteindelijk nog een keer gebeld...geen gehoor. Dus toen ik hier vanochtend aankwam na weer een nachtbus (pff) ben ik maar eens naar het instituut toe gelopen waar het om ging. Daar reageerde men heel leuk. Het is het Institute of Oceanography en ze zijn dus bezig met dingen waar ik net mijn scriptie over heb geschreven. dat was erg interessant en ik werd erg leuk ontvagen met een rondleidng en alles. Na een gezellig middag ben ik weg gegaan met een email adres en een concact/vriend erbij voor een eventuele stage voor mijn studie... Hoewel Sienke dan natuurlijk wel mee moet want anders hou ik het niet vol... Hoe dan ook is het iig een leuk adres en was het erg leuk en interessant!
Verder wilde ik even een korte dag beschrijving geven met bedragen zodat jullie een beetje een idee hebben hoe er aan toe gaat:
opstaan- ontbijt: broodje met omelette (0,50 cent) verse fruitsap met (0,40 cent)
dan rond lopen. genieten
Dan naar de kapper (ja ik ben naar de kapper geweest!) 0,80 cent. dna met mensen praten rondlopen etc
lunch 0,50 cent
avond eten 1 euro
slapen 3,5 euro
Kortom het leven kosty hier niets. Ik moet het een stukje inkorten want ik moet er mee stoppen en het internet is heel sloom..
verdere grappige dingen komen in een later stukje
groet Arjen

• 04 Juli 2005 - 10:21

Lucy:

Hoi Ar,
    Ik heb al je berichtjes uitgeprint om mee te nemen naar oma vanmiddag, die zal er erg blij mee zijn.
    groet,
    Luce

• 04 Juli 2005 - 11:05

Veronique:

Hai Arjen,
    leuk hoor dat je toch bent gegaan...krijg spontaan steken van jalouzie.
    Wij zijn net terug van veldwerk en druk aan het uitwerken....en natuurlijk onze tochten in de alpen aan het plannen voor over twee weekjes.
    Geniet!!!!!!!!!!!!!

• 04 Juli 2005 - 13:40

Sienke:

gelukkig doe ik net zo'n leuke studie als jij!
    heb je al een koe achterop een brommer in een mand gezien?! ik zag zo'n foto in een tijdschrift dat ze op die manier hun lieve beesten in vietnam vervoeren! vond ik toch een beetje raar..

• 04 Juli 2005 - 18:37

Bas:

Goed dat ik het weet, kunnen we je een beetje korten. Welke kleur heeft je haar nu? of is er helemaal niets meer van te vinden. Dat had ik wel voor niks willen doen.
    Is dit overigens het 'duik'adres? Hoe zit het nou met de taal?

He ik moet de kelder gaan controleren !?

groetjes Bas

• 04 Juli 2005 - 19:58

Oma En Opa V.d.B.:

Net terug uit de ardennen en natuurlijk meteen de computer aan. En ja hoor, weer bericht. Dat stage adres zou te gek zijn, hopen dat het door kan gaan.met Sinke.! ons aller weekend was fijn, alleen we misten jullie beiden. Hoi. tot horens.

• 06 Juli 2005 - 13:35

Annelieke:

He Ar, ga je nou al meteen weer vluchten als je terug bent? Het zou wel gaaf zijn als je daar stage kan gaan lopen! Ik kom je wel een keer opzoeken oke?

• 06 Juli 2005 - 15:28

Jelmer:

he arm

zag dat je online was:..
    kan dat?
    heeft iemand toegang tot je computer?
    nou was leuk geweest je even te horen..

liefs veel plezier jelmer

ps ik ben in belgie

• 09 Juli 2005 - 08:30

Veronique:

Ola,
    ik vroeg me opeens af of je dat idee van je reizende boek gaat uitvoeren.... ben benieuwd.