week1
Door: Arjen
Blijf op de hoogte en volg Arjen
04 Mei 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
Verder wat weetjes:
ik word de hele dage verwend met eten (bijv tosti's) die ik kan bestellen.
Ik krijg de hele dag vers gepserste jus.
Ik heb een eigen auto waar ik 2 keer per week mee moet tanken. Ik gooi dan mijn tank vol voor 10 euro (0,30 euro per liter!).
Thuis (in een villa) krijg ik bijna iedere avond hollandse kost voorgeschoteld. De Indiase kok heeft namelijk speciaal voor de nederlanders een cursus nederlands koken gehad dus ik heb al een gehaktbal gekregen, spruitjes en zelfs een kroket! Het moet niet gekker worden.
Meer kan ik even niet bedenken en eigenlijk begin ik al weer gewend te raken aan de gekke dingen dus ik zal kijken of me nog wat opvalt.
voor die gene met google earth, hier de coordinaten:
werkplek: 244708 N 544145 O
huis: 242526 N 542538 O
ik zal ook wat foto's toevoegen zodat jullie alvast een beetje een impressie krijgen van hoe het er hier uitziet.
05 Mei 2008 - 16:07
Annelieke:
Leuk om te horen hoe het je daar vergaat. Echt een andere wereld!
Liefs Liek -
06 Mei 2008 - 07:32
Sienke:
fijn om wat foto's te zien..krijg ik toch een heel ander beeld ineens!
Dikke kus -
06 Mei 2008 - 14:22
Lucy:
en nou nog foto's van die villa met auto voor de deur en de kok ernaast... dan geloof ik t pas! -
07 Mei 2008 - 08:14
Sanne:
sjonge, kroketten??? die hebben ze zelfs hier niet... klinkt goed allemaal zeg, al zo je best een tijd zonder hollandse pot kunnen toch?? groetjes! -
09 Mei 2008 - 20:27
Bas:
echt hollands zijn natuurlijk frikandellen en nassi, hoe zit het daarmee?
Overigens is het hier op het ijsselmeer ook aardig tropisch, maar helaas, wij moeten weer gaan werken. Groetjes uit Stavoren, ook namens de anderen leden van de bemanning van de Oan e Wyn. -
11 Mei 2008 - 08:36
Jelmer:
ha ar, Hoe is het?
Ik zag gisteren een programma over abuda..waar jij zit en daarin ging het over een stad die geen olie nodig heeft..master city. heb je daar iets van gehoord? schijnt echt de toekomst te zijn..lijkt me leuk als je daar iets over hoort/ ziet dat je het me verteld.scheen of ze al begonnen hadden met bouwen..
heb je al kans gezien iets leuks te doen? duiken of woestijntrip?
liefs jelmer -
11 Mei 2008 - 12:54
Oma En Opa V.d. Laan:
Wij inmiddels laag over naar zwitserland met Dick en Willy geweest ook in de hitte, want in europa is het ook hoog zomer. Geweldig om weer van je te horen.Zo maker wij op onze oude dag nog wel het een en ander mee.Heel interessant. Hoi tot horens of hoe zeg je dat tot bericht op de p.c. daar is nog geen werkwoord voor gevonden , denk ik.Liefs. -
13 Mei 2008 - 09:09
Veronique:
Ciao Genieter,
Die zee ziet er ook wel aantrekkelijk uit, heb je daar nog van kunnen genieten? Wat leuk om te horen dat alles zo "praktisch" is, heerlijk geen echte kantoor baan.
Ik probeer hier in Zurich de laatste weken door te komen met nog een paar franken op mijn rekening, jammer genoeg is de diesel hier niet zo goedkoop en ik moet nog naar Grenoble rijden voor mijn volgende studie-trip....kun je niet wat diesel opsturen?
Nog veel plezier daar! en geniet van de gehaktballen.
Gruezi! -
14 Mei 2008 - 14:33
Erwan:
Kruip je zelf ook in die meetboei Arjen? Ziet er heavy uit allemaal, succes! -
14 Mei 2008 - 17:56
Ole:
Net terug van een zeiltrip naar Ramsgate, ook wel gaaf hoor. Voldoende Boskalis gezien onderweg (kabellegger). Ook een van mijn mede-overstekers werkt bij Boskalis dus voldoende aanleiding om het over je avontuur te hebben. Kan echt een leuke opstap zijn naar meer avontuur. Zorg maar dat ze je naam niet vergeten. Heel veel werk- en ander plezier.
liefs
Ole -
24 Mei 2008 - 21:04
Annelieke:
Waar blijven de nieuwe avonturen Ar??? -
27 Mei 2008 - 10:43
Stephan:
He roomy!
Vanochtend bij mitros en woningnet geweest, en we hebben een huis aangeboden gekregen. Als we accepteren mag jij Sienke je hospiteercriteria doorgeven, want ik ben dan helaas maar toch ook weer niet helaas dan weg :( :)
Het gaat zo verrekte snel dat we misschien volgend weekend al kunnen gaan klussen. Ik hou je op de hoogte.
Hoe is het daar? Al bruingekleurd, of ben je 6dgn p/w veel te veel aan het werk? Kom eens op met een nieuwe story, en fotos!
Succes en we houden contact! -
28 Mei 2008 - 18:03
Bas:
Goh, Ar, dat is pas werken he?? zo weet je met je tijd geen raad en zo ben je voorzichtig je sociale contacten aan het versloffen. Hoe is het met je Arabisch? Moet Sienke nu voortaan ook een hoofddoekje dragen? Laatste nieuwtje: we hebben een caravan !!!! daar hoort wel een verhaal bij, maar dat hoor je nog wel. Dit is om je even nieuwsgierig te maken.
groetjes, Bas